Entra

Promoció interna Encarregat Aigües d'Osona

etap sud 13 385px

Aigües d’Osona S.A, empresa mixta del Consell Comarcal dedicada a l’abastament d’aigua potable en alta, inicia el procés de promoció interna per a cobrir la vacant d'encarregat.

La persona seleccionada haurà de dur a terme els treballs d’inspecció, manteniment i reparació de les instal•lacions de producció d’aigua potable a les explotacions que li siguin encomanades, com també les tasques de coordinació i planificació de les tasques dels operaris i subcontractes.

Per formar part del procés de selecció els aspirants hauran de formar part de la plantilla d’Aigües d’Osona en el moment de la publicació de les presents bases i tenir una antiguitat mínima de 6 mesos a l’empresa.

Els aspirants hauran de presentar el seu interès en formar part de la convocatòria entregant el formulari de sol·licitud annexat a aquestes bases. L’enviament del document es farà, preferiblement, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé presencialment a l’ETAP d’Osona Nord Voltreganès, en el termini de 10 naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de les presents bases.

El termini de presentació de candidatures serà del 26 d'octubre al 4 de novembre, ambdós inclosos.

La persona que assoleixi major puntuació serà proposada per ocupar la plaça d’encarregat d’operacions d’Aigües d’Osona


Consulta les bases del procés selectiu en el següent enllaç.

Resolució de la relació d'admesos i convocatòria de proves i entrevista (enllaç)

Anunci de resultats (enllaç)

Resolució final i proposta de candidat (enllaç)

 

On som

Masoko

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 814 696

aiguesosona@aiguesosona.cat