Entra

Avís legal

 

Aquest web ha estat creat per Aigües d'Osona, SA amb caràcter informatiu. El fet d’accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i l'acceptació dels següents termes i de les condicions següents:


1. Titularitat de la pàgina web. El nom del domini ccosona.cat està registrat a favor d'Aigües d'Osona, SA (c/ Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta - 08500 Vic, 938 832 212, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

2. Propietat intel·lectual del web. Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva d'Aigües d'Osona, SA i és a qui li correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació.

Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa d'Aigües d'Osona, SA. Igualment, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

3. Contingut de la web i enllaços. Aigües d'Osona, SA no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, que és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix accedeix o la utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços des de la pàgina http://www.aiguesosona.cat/. La presència d’aquests enllaços té una finalitat informativa i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en la pàgina web de destí. En cas que Aigües d'Osona, SA tingui coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què es remet des de aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l’enllaç corresponent al més aviat possible.

4. Actualització i modificació de la pàgina web. Aigües d'Osona, SA es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web i la configuració o presentació, en qualsevol moment, sense cap avís previ i sense assumir cap responsabilitat per fer-ho.

5. Indicacions sobre aspectes tècnics. Aigües d'Osona, SA no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a Aigües d'Osona, SA, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, o que puguin causar terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

Des d'Aigües d'Osona, SA no es garanteix l’absència de virus i d’altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i per tant, no es responsabilitza dels perjudicis que es puguin produir per aquestes causes.

També queda exonerada de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari com a conseqüència d’errades, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeixi de terceres fonts.

6. Tractament de dades de l’usuari. Sense prejudici del que preveu cada un dels formularis de la pàgina web, quan l’usuari faciliti les seves dades de caràcter personal, autoritza expressament a Aigües d'Osona, SA al tractament automatitzat de les dades personals per a les finalitats indicades en els formularis.

Aigües d'Osona, SA incorporarà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat, degudament comunicat a l’Agència de Protecció de Dades. Aigües d'Osona, SA no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l’usuari. L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça postal o a la de correu electrònic d'Aigües d'Osona, SA.

7. Legislació i jurisdicció aplicable. Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en aquesta pàgina web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola.

Els usuaris d’aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'hi exposa i ho accepten voluntàriament.

 

On som

Masoko

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 814 696

aiguesosona@aiguesosona.cat