Entra

Nova oferta laboral a Aigües d’Osona

etap sud 13 385px

Aigües d’Osona S.A, empresa mixta del Consell Comarcal dedicada a l’abastament d’aigua potable, inicia el procés de selecció d'un operari d’ETAP (Estació de tractament d’aigua potable) per a les plantes d’Osona Sud a Manlleu i Osona Nord-Voltreganès a les Masies de Voltregà.

La persona seleccionada haurà de dur a terme els treballs d’inspecció, manteniment i reparació de les instal•lacions de producció d’aigua potable a les explotacions que li siguin encomanades.

Per formar part del procés de selecció els aspirants hauran de demostrar que compleixen amb els requisits mínims: comptar amb el carnet de conduir i el títol d’EGB o ESO.

Els aspirants hauran de presentar a les oficines d’Aigües d’Osona (C/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta, Ed. El Sucre) la documentació següent:

- Currículum vitae
- Carta de motivació
- Còpia del carnet de conduir B
- Títol d’EGB o ESO

El termini de presentació de candidatures serà del 29 d’agost al 9 de setembre, ambdós inclosos, de 9h a 14 cada dia de la setmana, i els dimecres també de 17 a 19 h.

La persona que assoleixi major puntuació segons el procés d'avaluació que consta en les bases serà proposada pel lloc de feina, formalitzant un contracte laboral a jornada complerta. La resta de candidats podran quedar com a bossa de treball per properes necessitats segons ordre de puntuació.

Consulta les bases del procés selectiu i el procediment al següent enllaç.

On som

Masoko

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 814 696

aiguesosona@aiguesosona.cat