Entra

Abastament Osona Sud

Abastament Osona Sud Balenya Calldetenes Centelles El Brull Folgueroles Les Masies de Roda Malla Malla2 Manlleu Roda de Ter Santa Eugènia de Berga Santa Maria de Corco Sant Hipòlit de Voltregà Sant Julià de Vilatorta Sant Martí de Centelles Seva Seva2 Tavèrnoles Tona Tona2 Taradell

La xarxa Osona Sud parteix de la captació del riu Ter al terme de les Masies de Roda per alimentar l’estació de tractament d’aigües potables (ETAP) situada al terme municipal de Manlleu. Dóna servei a 17 municipis (16 de la comarca d’Osona i 1 del Vallès Oriental) i a més de 52.000 habitants, i té una capacitat de tractament de fins a 25.000 m3.

En aquesta planta es poden tractar 25.000 metres cúbics d’aigua al dia, xifra que equival a unes 35 piscines municipals. A més es pot subministrar aigua potable a més de 70.000 persones.

Els municipis que abasteix són Roda de Ter, l'Esquirol, les Masies de Roda, Tavèrnoles, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Calldetenes, Santa Eugènia de Berga, Malla, Taradell, Tona, Seva, Balenyà, el Brull, Centelles, Aiguafreda i Sant Martí de Centelles .

Actualment s’estan duent a terme tots els tràmits administratius que han de permetre l’execució de l’obra per a la connexió del municipi de Manlleu, fet que permetrà donar servei a 20.445 habitants més.

 Esquema de l'abastament a Osona Sud

 Traçat de la xarxa d'abastament Osona Sud

 

ETAP Osona Sud

Dipòsit de Montrodon

Dipòsit de Sant Marc

ETAP Osona Sud

 

On som

Masoko

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 814 696

aiguesosona@aiguesosona.cat