Entra

Abastament Osona Nord

Abastament Osona Nord Les Masies de Voltregà Orís Sant Hipòlit de Voltregà Sant Pere de Torelló Sant Vicenç de Torelló Torelló

La xarxa Osona Nord parteix de la captació del riu Ter al terme de Torelló per alimentar l’ETAP situada a Conanglell, en terme municipal de les Masies de Voltregà, que en un futur ha de donar servei a 6 municipis d’Osona i a un total de 25.000 persones: les Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà, Torelló i Orís en una primera fase, i Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló en una segona fase.

L’ETAP captarà l’aigua del riu Ter a Conanglell i després del seu tractament proveirà la futura xarxa d’abastament d’aigua potable d’Osona Nord (actualment a punt d’iniciar-se l’execució de la primera fase).

La capacitat de tractament de la planta inicialment serà de 6.000 m3/dia, malgrat que hi ha prevista una ampliació en el moment en què es disposi de finançament per passar a 10.000 m3/dia.

La xarxa s’executarà en dues fases: La primera connectarà l’ETAP amb els municipis de les Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà, Torelló i Orís i es començarà a executar el primer trimestre de 2015. La segona fase, que connectarà els municipis de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló, encara no disposa d’un calendari d’execució definit.

 Esquema de l'abastament a Osona Nord

Aigües d'Osona

IMG 5999 IMG 6002 IMG 6017 IMG 6021 IMG 6024

On som

Masoko

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 814 696

aiguesosona@aiguesosona.cat